Aluminium Kettinggordijn

Originele Liso ® Aluminium Kettinggordijn, op maat gemaakt of verkrijgbaar op standaard deurmaat. De doorkijk van dit soort vliegengordijnen is optimaal, de kettinggordijnen laten dus veel licht binnen. Deze kettinggordijnen worden veel gebruikt voor openslaande deuren en/of schuifpuien. Ook zijn deze kettinggordijnen geschikt om buiten te hangen, omdat ze zijn geproduceerd uit 100% aluminium kunnen ze niet roesten.

Aluminium Kettinggordijn

Luxe Aluminium Kettinggordijnen

Bent u op zoek naar een Exclusiever Aluminium Kettinggordijn dan bent u bij Liso Vliegengordijnen aan het goede adres. Als enige leveren wij de Originele Liso ® Aluminium Kettinggordijnen in een Extra Dichte variant. Hierbij hangen er in plaats van 78 slierten per strekkende meter maar liefst 100 slierten per strekkende meter. Het Aluminium Kettinggordijn wordt op een speciale manier middels langere aluminium schakels in een verspringend effect gebracht. Hierdoor vallen de rondingen van dit Exclusieve Aluminium Kettinggordijn in elkaar. Dit geeft een Vol en Exclusief effect waar u decennia lang plezier van heeft.

Het Originele Liso ® Aluminium Kettinggordijn in de Extra Dichte variant wordt standaard geleverd aan de Originele gepatenteerde Liso ® ophangrail die mooi is afgewerkt met dopjes aan beide uiteinden.

Originele gepatenteerde Liso ® ophangrail

Aluminium Kettinggordijnen van Originele Kwaliteit

Aluminium kettinggordijnen, de originele en enige echte aluminium kettinggordijnen van Liso ® Vliegengordijnen worden op maat geleverd. De transparantie van dit type vliegengordijnen is optimaal, de kettinggordijnen zijn zeer effectief, hebben een lange levensduur en laten veel licht door. De aluminium kettinggordijnen worden veel gebruikt voor openslaande deuren of schuifdeuren. Deze kettinggordijnen zijn ook zeer geschikt om buiten op te hangen aangezien ze gemaakt zijn van 100% aluminium en niet kunnen roesten.

Onze klanten vertellen