Liso

Dealers

Bent u op zoek naar een Liso dealer bij u in de buurt? Omdat wij staan voor kwaliteit en een goede service vind u onze vliegengordijnen niet in iedere lokale bouwmarkt, tuincenter of huishoudwinkel.

Liso Vliegengordijnen werkt met een geselecteerde en exclusieve groep Liso dealers die u kunnen adviseren en helpen met het maken van de beste keuze voor een vliegengordijnen in uw situatie.

vliegengordijn hulzengordijn Liso dealer

   Liso dealer worden?

   Bent u geïnteresseerd om zelf Vliegengordijnen te verkopen op bijvoorbeeld de markt of in uw winkel? Dan kunt u bij ons voordelig en groot inkopen. Als Producent, importeur en groothandel van gegarandeerd alleen de allerbeste kwaliteit vliegengordijnen kunnen wij grote bulk bestellingen direct uit voorraad leveren.

   Liso dealer worden?

   Bent u geïnteresseerd om zelf Vliegengordijnen te verkopen op bijvoorbeeld de markt of in uw winkel? Dan kunt u bij ons voordelig en groot inkopen.

   Inloggen Liso dealer

   Officiële Liso ® Dealers kunnen hier inloggen. Bent u (nog) geen dealer maar wel geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.