Draadgordijn Alaska

Kunststof Draadgordijn Alaska Liso
  • Maatvoeringen
  • Kleur
  • Aluminium ophangrail
  • Ophangsteunen
  • Garantie
  • Product eigenschappen
  • Productfoto's
  • Download

Dit Kunststof Vliegengordijn, ook wel draadgordijn genoemd, van model Alaska® is een mooi stevig vliegengordijn waarbij de pvc slierten erg dicht tegen elkaar hangen. De kans dat hier vliegende insecten doorheen komen is minimaal. Het Vliegengordijn is zowel in de breedte als in de hoogte eenvoudig zelf in te korten. Dit type Vliegengordijn heeft enkele dagen (met warme temperaturen) nodig om mooi recht te hangen. Dit proces is te versnellen, lees hiervoor de bij het product gevoegde gebruiksaanwijzing.

Maatvoeringen

Dit type kunststof draadgordijn is in vier verschillende standaard deurmaten en als maatwerk leverbaar.

ArtikelnrEANAfmeting
Alaska210T878526709030995 x 210 cm
Alaska215T8785267090316100 x 215 cm
Alaska230T8785267090323100 x 230 cm
Alaska260T8785267090330100 x 260 cm
AlaskaMWMaatwerk

Kleur

Effen van kleur; Transparant

Dit vliegengordijn heeft wanneer het in elkaar gevouwen in de doos ligt een lila-achtige gloed. Wanneer het kunststof draadgordijn in de deuropening hangt is het vliegengordijn volledig transparant.

Aluminium ophangrail

Liso Vliegengordijnen levert dit vliegengordijn standaard met de originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes. De ophangrail kunt u met kozijn- of plafondsteunen bevestigen.

Originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes

Ophangsteunen

U kunt dit vliegengordijn op twee manieren bevestigen; U kunt kiezen voor Kozijnsteunen om het vliegengordijn tegen het kozijn te bevestigen of u kiest voor de Plafondsteunen om het vliegengordijn tegen het plafond te bevestigen (of bv. tegen de onderkant van een koof). U kunt de plafondsteunen ook aan de onderkant van de bovenbalk ‘In het kozijn’ plaatsen zodat het vliegengordijn geheel in het kozijn hangt. Nadeel hiervan is wel dat u vanaf te tuinkant altijd tegen de achterkant van de rail / plafondsteunen kijkt.

Liso ® Kozijnsteunen

Liso ® Plafondsteunen

Garantie

Afhankelijk van of dit vliegengordijn veel in ze zon hangt, heeft dit type vliegengordijn een lange levensduur tussen de 7 en 15 jaar. Wij geven één (1) jaar fabrieksgarantie op dit vliegengordijn.

Product eigenschappen

Slierten:PVC met UV-stabilisator
Kozijnsteunen:Aluminium h-profiel met klittenband op de rug geplakt tegen het schuiven
Plafondsteunen:Inox / staal profiel met klittenband op de rug geplakt tegen het schuiven
Ophangrail:Aluminium profiel in hoogglans wit en eind-dopjes ter afsluiting

Klik op de foto voor een vergroting

Volgende stap