Vliegengordijn Vlinders

Vliegengordijn Liso ®

Als doe-het-zelf-pakket eenvoudig zelf in elkaar te zetten.
Met dit zomers uitziende vliegengordijn met het patroon van twee vlinders haalt u de zomer in uw huis. Het is niet alleen een stevig goed sluitend vliegengordijn maar ook decoratief.

003 vliegengordijn Vlinders DHZ-Pakket Liso®
Model Liso ®
Artikelcode Liso 003
Ontwerp 003 Vlinders
Achtergrondkleur Wit
Motief kleur Blauw, Blauw gevlamd, Groen, Groen gevlamd, Grijs gevlamd en Rood

Dit gordijn wordt geleverd als doe-het-zelf pakket inclusief alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding! Bekijk hier hoe simpel het is →

Vliegengordijn, Liso, Liso Vliegengordijn, Vliegengordijn vlinders,
Specificaties
U ontvangt dit gordijn: Als doe-het-zelf-pakket, u rijgt het vliegengordijn met behulp van een duidelijk kleurenpatroon zelf in elkaar.
.
Afmetingen patroon: Het patroon van bovenstaand Liso® vliegengordijn is te maken met een minimale breedte van 70 cm en een minimale hoogte van 170 cm.  Het patroon is anders te groot voor het gordijn.
Afmeting gordijn: minimaal: 70×170 cm — maximaal: 500×600 cm.
Achtergrondkleur: Wit is de standaard achtergrondkleur van dit vliegengordijn. Desgewenst kunt u uit 35 andere kleuren kiezen.

Motief kleur:

.
De twee verschillende kleuren blauw voor de vleugels, de twee verschillende kleuren groen voor de onderste vleugels, Grijs gevlamd voor de sprieten en Rood voor het lijfje.
Wilt u deze kleuren aanpassen? vermeld dit dan in het veld ‘opmerkingen’ tijdens het bestelproces.
Aluminium ophangrail
U kunt kiezen; een smalle rail voor in de dag (tegen de onderkant van de balk in het deurgat van uw kozijn), of de luxe brede rail voor tegen het kozijn op stevige steuntjes.

VliegengordijnVliegengordijn

De Luxe brede rail van model Liso is netjes afgewerkt met eind-dopjes op het einde van de rail, zodat u vanaf de zijkant niet in de rail kunt kijken.
Als u de rail nog wilt inkorten kunt u deze dopjes eruit wippen, de rail afzagen en weer terugplaatsen.

Ophangsteuntjes
Als u voor de luxe brede rail kiest heeft u de mogelijkheid deze met de WANDSTEUNTJES tegen het kozijn te plaatsen, of met de PLAFONDSTEUNTJES aan het plafond te hangen (of bv tegen de onderkant van een koof).

VliegengordijnVliegengordijn

Garantie
Bij normaal gebruik is de levensduur voor dit gordijn 7 á 8 jaar. Wij geven vijf jaar garantie op breuk van de hulsjes. Er zijn kleuren die niet kleurvast zijn, omdat het kankerverwekkende cadmium niet meer wordt gebruikt zijn de kleuren rood – lila en signaalgroen niet kleurvast bij zon/daglicht.
Product eigenschappen
Hulsjes: LDPE [Lagedichtheidpolyetheen met UV stabilisator], dit is de originele zware kwaliteit.
Rijghaken: Gegalvaniseerde haken (deze roesten niet) in de originele dikke kwaliteit van 1.38 mm
Steuntjes: Aluminium h-profiel met klittenband in de rug geplakt tegen het schuiven van de rail.
Rail: Geanodiseerd aluminium profiel met 100 gaatjes per meter en eind-dopjes ter afsluiting.
Extra steuntjes
Vliegengordijn U kunt tijdens het bestelproces extra steuntjes selecteren, deze worden vaak gebruikt om het vliegengordijn als het seizoen voorbij is het vliegengordijn op zolder of in de schuur te hangen.
Voor het vliegengordijn is het belangrijk dat het kan luchten tijdens het opbergen. Leg het nooit in een plastic zak op zolder, het is beter om het vliegengordijn uit te hangen zodat het kan ademen.Ook als u weet dat uw kinderen aan het gordijn gaan hangen kunt u uit voorzorg extra steuntjes plaatsen.

Vliegengordijn met motief eenvoudig zelf te maken.

Met een doe-het-zelf pakket wordt bedoeld dat u zelf het vliegengordijn in elkaar rijgt. Wanneer u een Liso Vliegengordijn als doe-het-zelf pakket besteld worden alle benodigde materialen welke u nodig heeft om het gordijn in elkaar te rijgen naar u toegestuurd.

Met een duidelijk handleiding en in geval van een vliegengordijn met motief ook een duidelijk tel patroon rijgt u het gehele gordijn zelf in elkaar.

Bekijk het filmpje hiernaast om te zien hoe simpel het is.

Terug naar boven ↑

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/-Aq8jJngQ-E?rel=0&autoplay=0&controls=1&showinfo=0" id="fitvid461618"></iframe>