Vliegengordijn Palmboom

Met dit zomers uitziende vliegengordijn met het motief van een palmboom, zon & zee waant u zich in de tropen. Het is niet alleen een stevig goed sluitend vliegengordijn, maar het brengt ook de Caribbean sfeer naar uw toe. Dit Vliegengordijn is zeer nauwsluitend, hangt door zijn eigen gewicht snel weer stil en waait niet op bij wind. Dit Vliegengordijn komt als compleet doe-het-zelf pakket inclusief alle materialen die u nodig heeft om het vliegengordijn in elkaar te zetten. Het doe-het-zelf pakket komt met een uniek door Liso ® ontwikkelde aluminium ophangrail welke netjes is afgewerkt met dopjes op de uiteinden.

Vliegengordijn Palmboom
U ontvangt dit Vliegengordijn als
Doe-het-zelf pakket.
Mate van uitdaging
Eenvoudig: Dit Vliegengordijn bevat alleen maar hele hulsjes waardoor er geen knipwerk van toepassing is. Met behulp van een duidelijk kleurenpatroon hoeft u dus alleen maar de juiste kleur op juiste plek te rijgen.
Afmetingen vliegengordijn
U kunt dit vliegengordijn van model Liso ® op alle afmetingen bestellen*, doch hanteren wij een minimale breedte van 80 cm en een minimale hoogte van 160 cm om het patroon passend te krijgen. Wij kunnen vliegengordijnen tot 175 cm breed in één stuk versturen, is uw vliegengordijn breder? dan wordt de rail van het vliegengordijn aansluitend door midden gezaagd.

*Wij hanteren een minimale breedte van 80 cm en een minimale hoogte van 160 cm.

Kleur achtergrond
Crème (03) is de standaard achtergrondkleur.
Kleur motief
Geel (05) voor de zon en dadels
Blauw (08) voor het water
Groen (09) voor de takken
Bruin (11) voor de stam

Motiefkleuren zijn eventueel aan te passen door dit te vermelden in het ‘Opmerkingen’ veld tijdens het bestelproces.

Aluminium ophangrail
Liso Vliegengordijnen kan dit vliegengordijn leveren met twee type rail. U kunt kiezen uit de originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes of uit de Smalle rail voor “in de dag”. Standaard leveren wij de originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes welke u met kozijn- of plafondsteuntjes kunt bevestigen. U kunt uiteraard ook kiezen om het gordijn te bestellen zonder rail als u deze nog heeft van bijvoorbeeld uw vorige vliegengordijn. Voor meer informatie welke rail het best in uw situatie past verwijzen wij u graag door naar de volgende webpagina: Vliegengordijn inmeten en ophangen?   

Vliegengordijn Originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes
Originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes
Vliegengordijn Liso Smalle rail voor
Liso ® Smalle rail voor
“in de dag”

Ophangsteuntjes
Als u kiest voor de originele Liso ® ophangrail met Eind- /afwerkdopjes kunt u kiezen uit twee mogelijkheden om de rail te bevestigen; U kunt kiezen voor Kozijnsteunen om het vliegengordijn tegen het kozijn te bevestigen of u kiest voor de Plafondsteunen om het vliegengordijn tegen het plafond te bevestigen (of bv. tegen de onderkant van een koof).

U kunt de plafondsteunen ook aan de onderkant van de bovenbalk ‘In het kozijn’ plaatsen zodat het vliegengordijn geheel in het kozijn hangt met een mooie rail. Nadeel hiervan is wel dat u vanaf te tuinkant altijd tegen de achterkant van de rail / plafondsteunen kijkt.

De smalle rail wordt middels 4 of 5 schroeven (afhankelijk van de breedte) direct in het kozijn geschroefd.

Vliegengordijn Liso - Kozijnsteuntjes
Liso ® Kozijnsteuntjes
Vliegengordijn Liso - Plafondsteuntjes
Liso ® Plafondsteuntjes
Vliegengordijn Liso - Smalle rail
Liso ® Smalle rail
Garantie
Bij normaal gebruik is de levensduur voor dit vliegengordijn 7 á 8 jaar. Wij geven vijf jaar garantie op breuk van de hulsjes. Er zijn kleuren die niet kleurvast zijn omdat het kankerverwekkende cadmium niet meer wordt gebruikt, de kleuren rood, lila en signaalgroen zijn niet kleurvast bij zon/daglicht.
Product eigenschappen
Liso Hulsjes: LDPE [Lagedichtheidpolyetheen met UV stabilisator], dit is de originele zware kwaliteit.
Liso Rijghaken: Gegalvaniseerde haken (deze roesten niet) in de originele dikke kwaliteit van 1’38mm
Liso Steuntjes: Aluminium h-profiel met klittenband in de rug geplakt tegen het schuiven van de rail.
Liso Rail: Geanodiseerd aluminium profiel met 100 gaatjes per meter en eind-dopjes ter afsluiting.
Extra steuntjes
U kunt tijdens het bestelproces extra steuntjes selecteren, deze worden vaak gebruikt om het vliegengordijn als het seizoen voorbij is op zolder of in de schuur te hangen. Voor het vliegengordijn is het belangrijk dat het kan luchten tijdens het opbergen. Leg het nooit in een plastic zak op zolder, het is beter om het vliegengordijn uit te hangen zodat het kan ademen. Ook als u weet dat uw kinderen aan het vliegengordijn gaan hangen kunt u uit voorzorg extra steuntjes plaatsen.

Onze klanten vertellen