Vliegengordijn Adam en Eva

Vliegengordijn Liso ®

Als doe-het-zelf-pakket eenvoudig zelf in elkaar te zetten.
Een vrolijk en kleurrijk gordijn met een afbeelding van adam en eva.  Het vliegengordijn van model Liso® kunt u zelf in elkaar rijgen met het duidelijke patroon wat u bij het pakket krijgt.

059 vliegengordijn Adam en Eva DHZ-Pakket Liso®
Model Liso ®
Artikelcode Liso 059
Ontwerp 059 Adam en Eva
Achtergrondkleur Crème
Motief kleur Rood / Geel en Zwart

Dit gordijn wordt geleverd als doe-het-zelf pakket inclusief alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding! Bekijk hier hoe simpel het is →

Vliegengordijn, Liso, Liso Vliegengordijn, Vliegengordijn Adam en Eva,
Specificaties
U ontvangt dit gordijn: Als doe-het-zelf-pakket, u rijgt het vliegengordijn met behulp van een duidelijk kleurenpatroon zelf in elkaar.
.
Afmetingen patroon: Het patroon van bovenstaand Liso® vliegengordijn is te maken met een minimale breedte van 84 cm en een minimale hoogte van 183 cm.  Het patroon is anders te groot voor het gordijn.
Afmeting gordijn: minimaal: 84 x 183 cm — maximaal: 500×600 cm.
Achtergrondkleur: Crème is de standaard achtergrondkleur van dit vliegengordijn. Desgewenst kunt u uit 35 andere kleuren kiezen.

Motief kleur: Zwart voor de belijning, Geel voor het hele poppetje en Rood ook voor de belijning
Wilt u deze kleuren aanpassen? vermeld dit dan in het veld ‘opmerkingen’ tijdens het bestelproces.
Aluminium ophangrail
U kunt kiezen; een smalle rail voor in de dag (tegen de onderkant van de balk in het deurgat van uw kozijn), of de luxe brede rail voor tegen het kozijn op stevige steuntjes.

VliegengordijnVliegengordijn

De Luxe brede rail van model Liso is netjes afgewerkt met eind-dopjes op het einde van de rail, zodat u vanaf de zijkant niet in de rail kunt kijken.
Als u de rail nog wilt inkorten kunt u deze dopjes eruit wippen, de rail afzagen en weer terugplaatsen.

Ophangsteuntjes
Als u voor de luxe brede rail kiest heeft u de mogelijkheid deze met de WANDSTEUNTJES tegen het kozijn te plaatsen, of met de PLAFONDSTEUNTJES aan het plafond te hangen (of bv tegen de onderkant van een koof).

VliegengordijnVliegengordijn

Garantie
Bij normaal gebruik is de levensduur voor dit gordijn 7 á 8 jaar. Wij geven vijf jaar garantie op breuk van de hulsjes. Er zijn kleuren die niet kleurvast zijn, omdat het kankerverwekkende cadmium niet meer wordt gebruikt zijn de kleuren rood – lila en signaalgroen niet kleurvast bij zon/daglicht.
Product eigenschappen
Hulsjes: LDPE [Lagedichtheidpolyetheen met UV stabilisator], dit is de originele zware kwaliteit.
Rijghaken: Gegalvaniseerde haken (deze roesten niet) in de originele dikke kwaliteit van 1.38 mm
Steuntjes: Aluminium h-profiel met klittenband in de rug geplakt tegen het schuiven van de rail.
Rail: Geanodiseerd aluminium profiel met 100 gaatjes per meter en eind-dopjes ter afsluiting.
Extra steuntjes
Vliegengordijn U kunt tijdens het bestelproces extra steuntjes selecteren, deze worden vaak gebruikt om het vliegengordijn als het seizoen voorbij is het vliegengordijn op zolder of in de schuur te hangen.
Voor het vliegengordijn is het belangrijk dat het kan luchten tijdens het opbergen. Leg het nooit in een plastic zak op zolder, het is beter om het vliegengordijn uit te hangen zodat het kan ademen.Ook als u weet dat uw kinderen aan het gordijn gaan hangen kunt u uit voorzorg extra steuntjes plaatsen.

Vliegengordijn met motief eenvoudig zelf te maken.

Met een doe-het-zelf pakket wordt bedoeld dat u zelf het vliegengordijn in elkaar rijgt. Wanneer u een Liso Vliegengordijn als doe-het-zelf pakket besteld worden alle benodigde materialen welke u nodig heeft om het gordijn in elkaar te rijgen naar u toegestuurd.

Met een duidelijk handleiding en in geval van een vliegengordijn met motief ook een duidelijk tel patroon rijgt u het gehele gordijn zelf in elkaar.

Bekijk het filmpje hiernaast om te zien hoe simpel het is.

Terug naar boven ↑

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/-Aq8jJngQ-E?rel=0&autoplay=0&controls=1&showinfo=0" id="fitvid461618"></iframe>