Liso ® vliegengordijnen gevestigd op industrieterrein ’t Holland is importeur / groothandel van diverse soorten vliegengordijnen – decoratiegordijnen – afscheidingswanden – en tochtgordijnen .
De ruime keuze in kleuren en ontwerpen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van de markt.
Sinds de oprichting eind 1995 heeft Liso® zich ontwikkeld tot een toonaangevende partij met de verkoop van vliegengordijnen en decoratiegordijnen.

Historie

In November 1995 ging P.W.J.J. Janssen van start met een eigen zaak in vliegengordijnen, en opende een winkel in Arnhem op de Hommelseweg 111.

De verkoop van gordijnen in de winkel maar ook op braderieën en week-jaarmarkten groeide gestaag en de winkel werd na een paar jaar te klein door eigen import werd er een leegstaande Alberthein winkel in de Arnhemse wijk de Geitenkamp gehuurd om alle voorraadgoederen kwijt te kunnen.

Liso verhuist naar Duiven

In 2005 werd in een nabijgelegen dorpje Duiven op het industrieterrein een pand gekocht om efficiënter te kunnen werken. Door de groei van internetverkoop en groothandel was er geen tijd en noodzaak meer om naar markten en braderieën toe te gaan en gaat het merendeel van de pakketten via de pakketpost.

Doorbreken muur van oude naar nieuwe hal.
De voorraad van Liso® vliegengordijnen, altijd voor ruim 3000 vliegengordijnen losse onderdelen in voorraad.
Voorraad Liso ® vliegengordijnen Losse materialen doe-het-zelf pakket vliegengordijn

Medio 2011 heeft Liso ® 3 werknemers in dienst. Dagelijks krijgen zij bijstand van vele vaste partnerbedrijven zoals diverse sociale werkplaatsen en Dagbestedingscentra in klinieken. De dagelijkse leiding van de firma rust op de schouders van Patrick Janssen.

Activiteiten

De activiteiten van Liso zijn het zoeken naar de beste materialen op het gebied van vliegengordijnen, het samenstellen van doe-het-zelf pakketten, en produceren van kant en klaar gordijnen.
De verkoop gaat via groothandelskanalen, maar ook via directe verkoop naar consument dmv internetverkoop. ook verpakken en versturen wij voor derden.

Markten en werkgebied

Tot de opdrachtgevers behoren zowel projectontwikkelaars / architecten en particulieren.
Het werkgebied bevindt zich voornamelijk in Nederland maar ook België Duitsland en Frankrijk. De verkoop aldaar gaat via tussenpersonen/Dealers voor wie we de opdrachten verwerken.

Toekomstvisie

Door verdere ontwikkeling van de kwaliteit van onze producten en materialen zal de verkoop harder gaan groeien, er zijn op de markt diverse kopieën van onze producten uitgekomen waarvan de kwaliteit zeer slecht is, in de toekomst zal de klant eerder kiezen voor een goed en duurzaam product ipv wegwerpkwaliteit van de namaakindustrie.

Wij gaan voor betaalbaar en kwaliteit,
de rest is voor onze concurrentie.

Patrick Janssen

Patrick Janssen.