Klantenservice

Vliegengordijn, Hulzengordijn, Liso, Dealers, groothandel,

Stuur ons een e-mail
info@lisoflex.com

De best mogelijke klantenservice

Daar gaan we voor bij Liso. Sinds 1995 staan we niet alleen garant voor de beste kwaliteit vliegengordijnen, maar ook voor de best mogelijke klantenservice, zowel vóór als na uw aankoop. Met een klantwaardering van 9,6 en meer dan 5132 echte beoordelingen is Liso de meest betrouwbare en beste vliegengordijnwinkel van Europa.

Levering

Door grote eigen voorraden en een goede logistieke dienstverlening is Liso in staat uw bestelling super snel bij u af te leveren. Wij leveren onze vliegengordijnen en toebehoren door heel Europa. Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling af te halen in onze showroom of bij één van onze dealers.

Veelgestelde vragen

01. Liso Vliegengordijnen in het algemeen

Wat is het verschil tussen een Liso ® vliegengordijn en een ander merk?

Er zijn veel lichtere hulsjes verkrijgbaar die een stuk goedkoper geproduceerd kunnen worden maar dit gaat natuurlijk ten koste van de levensduur en de effectiviteit van het gordijn. Model Liso ® is de originele zware kwaliteit met een degelijke constructie die door het gewicht goed hangt, de deuropening goed en snel afsluit en een lange levensduur waarborgt. U heeft dus veel langer plezier van uw gordijn. Een origineel Liso® vliegengordijn kunt u herkennen aan de door Liso ontwikkelde rails met op de einddopjes de naam Liso ®

Waarin zit het prijsverschil tussen de verschillende Liso Gordijnen?

Er zijn effen vliegengordijnen die weinig arbeidsintensief zijn en dus snel kunnen worden verstuurd, terwijl andere zeer arbeidsintensief zijn om in te pakken omdat er bijvoorbeeld meerdere verschillende kleuren of onderdelen worden toegevoegd.

Wat is een “Doe-het-zelf Pakket”?

Bij een doe-het-zelf pakket ontvangt u de rail op uw gewenste maat, steuntjes, losse hulsjes, losse rijghaken en losse ophanghaakjes waarmee u zelf de slierten gaat rijgen. De gordijnen zijn op alle breedte en lengtematen te maken. Als u kiest voor een gordijn met patroon, krijgt u hierbij een duidelijk telpatroon in kleur. Alle doe-het-zelf-pakketten zijn voorzien van alle materialen die u nodig heeft om het vliegengordijn te maken en een duidelijke gebruiksaanwijzing en tekening in het geval dat u een vliegengordijn met motief heeft gekozen.

Kan ik even langskomen?

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Geograaf 19 te Duiven. Wij kunnen u hier onze collectie Liso Vliegengordijnen laten zien en in de meeste gevallen ook direct meegeven. Ons bedrijf is geopend voor bezoek van maandag t/m vrijdag  08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Omdat wij graag de tijd nemen voor onze klanten vragen wij u om eerst een afspraak te maken. Dit kan online of neem contact op met onze klantenservice.

02. Onderhoud en opbergen

Het vliegengordijn schoonmaken

Wat betreft het schoonmaken van een vliegengordijn zijn de meningen nogal verdeeld, ons advies: Doe het vliegengordijn niet in de wasmachine! De levensduur van een vliegengordijn is veel korter en de kans dat hulsjes kapot gaan is groter. Het beste is om het vliegengordijn gewoon in de deur te laten hangen, een lekker sopje te maken met een neutraal schoonmaakmiddel en schoonmaken met een sponsje. Spoel het vliegengordijn daarna af en droog het gordijn af met een droge doek. Berg het gordijn nooit op als het nog nat of vochtig is.

Het vliegengordijn smaakt vies

Tijdens het productieproces van de hulsjes worden smeermiddelen gebruikt die gemaakt zijn van de schil van sinaasappelen, deze kunnen een bittere smaak geven als u na het aanraken van de hulsjes uw vingers in uw mond steek. Geen zorgen; het is absoluut niet schadelijk voor uw gezondheid of voor uw huisdieren.

Witte waas op hulsjes

Het kan voorkomen dat er een witte waas op de hulsjes zit. Tijdens het productieproces van de hulsjes worden smeermiddelen gebruikt die gemaakt zijn van de schil van sinaasappelen. Het witte “velletje” van de sinaasappelschil ook wel merg genoemd blijft tijdens het produceren de olie om het smeermiddel te maken soms achter in de olie. Het kan dus voorkomen, zeker bij donkere kleuren, dat dit achter blijft op de huls. 
De witte waas is gemakkelijk schoon te maken met een warmvochtige doek en Dreft. Het kan soms nodig zijn om, nadat u het gordijn klaar heeft, een aantal keer de doek langs de streng te halen alvorens het eraf is.